BHV herhaling cursus
​mogelijk in Zuid-Limburg

Levens redden, voor sommigen is het een fulltimebaan. Maar zeer waarschijnlijk is het ook de functie van één van jouw collega’s. Als werkgever moet je er voor zorgen dat er tenminste één BHV’er op de werkvloer aanwezig is. Echter niet iedereen die een pleister kan plakken komt in aanmerking, maar ook een EHBO diploma is niet genoeg. Want een bedrijfshulpverlener moet meer kunnen als eerste hulp verlenen. Als er brand uitbreekt of als iemand een hartstilstand krijgt dan moet je als BHV’er gecertificeerd zijn en weten hoe te handelen. Het BHV certificaat is 1 jaar geldig. Op de cursus leer je alles over eerste hulp, evacueren, brandbestrijding en risico’s. Bij onze BHV-cursus leer je altijd de benodigde onderdelen, waaronder reanimeren met een AED.

Wij verzorgen de BHV cursus in Zuid-Limburg. Groot voordeel hiervan is dat tijdens de cursus ook calamiteiten ter plekke worden nagebootst. Zo wordt een brandoefening of ontruimingsoefening voor u en uw personeel veel realistischer. Ook zijn mensen in hun vertrouwde omgeving betere cursisten. Voor een kwalitatief goede en voordelige BHV cursus bent u bij ons aan het juiste adres.

De BHV cursus duurt 1 dag (7 uur). Alle onderdelen worden uitgevoerd door dezelfde gecertificeerde instructeur. De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 12 personen.
Na deelname ontvangt u een officieel certificaat.

Locatie: Wijnandsrade, Kasteel Wijnandsrade

Datum: vrijdag 27 september 2024

Tijd: 9.00-16.00 uur

Kosten: € 205.- incl certificaat, pasje en lunch

Inschrijven via scholing@aspd.nl