Cursus huisartsenpraktijk

Herhalingscursus Reanimatie met inzet van de AED en Eerste Hulp bij Ongevallen

 

Basiscursus Reanimatie / AED-bediener:

In twee lesavonden van elk  3 uur worden de basisvaardigheden Reanimatie en het veilig bedienen van de Automatische Externe Defibrillator (AED) aangeleerd.

Tijdens de eerste lesavond wordt vooral aandacht besteed aan het correct opstarten en uitvoeren van een Reanimatie. Naast het theoretische gedeelte is er ruimschoots gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Uw vaardigheden van thoraxcompressie (borstcompressie/hartmassage) en beademen worden intensief geoefend.

Tijdens de eerste lesavond wordt, behalve de reanimatie, ook de inzet van de AED bij een slachtoffer met een circulatiestilstand geoefend.

De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Hartstichting en de Nederlandse Reanimatie Raad. Deze richtlijnen staan vermeld in het cursusboekje dat elke cursist ontvangt.

Eerste Hulp bij Ongevallen:

Tijdens de 3 uur durende scholingsavond Eerste Hulp bij Ongevallen worden de meest voorkomende letsels besproken en diverse Eerste-Hulp-vaardigheden praktisch geoefend.

Vermeld dient te worden dat dit geen Oranje Kruis cursus is; wél worden de richtlijnen van het Oranje Kruis gevolgd.

Docent:

De instructeur van Pro-EHT is didactisch geschoold en is ingeschreven als instructeur bij de Nederlandse Reanimatie Raad. In het dagelijkse leven is hij als professional werkzaam bij de ambulancehulpverlening c.q. de Spoedeisende Hulp afdeling.

De totale kosten voor de cursus bestaande uit 2 avonden bedragen € 110,- vrijgesteld van BTW cursusboekje en certificaat.

Certificaat:

Bij succesvol afsluiten van de herhalingscursus ontvangt de cursist een verlenging van  het officiële Diploma Reanimatie en het certificaat AED-bediener van de Nederlandse Hartstichting. 

Studiebelasting
2 dagdelen

Lesgeld: € 115.- p.p.

locatie
BLER, Marconistraat 36, 6372 PN Landgraaf


Datum: woensdag 4 oktober en dinsdag 10 oktober 2017 van 19.00-22.00 uur

ASPD is  gecertificeerd en kan daarom haar scholing BTW vrij aanbieden.
De opleidingen en cursussen  kunnen  ook InCompany  plaatsvinden bij minimaal 6 personen!
Heeft u onderwerpen die u graag behandeld zou willen zien?
Heeft u een studie of een lezing die u ter sprake zou willen brengen?
Heeft u andere ideeën of suggesties?
Laat het ons weten, mail naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

INSCHRIJVEN

 


Persoons gegevens


Bedrijfsgegevens


Ik ga akoord met

 

 

 -

 

Over ASPD

ASPD brengt mensen binnen de zorg bij elkaar. Wij willen een partner zijn voor organisaties in de eerstelijnszorg om een oplossing te bieden voor hun (tijdelijke) personeelsbehoefte. Door de jarenlange ervaring en mede door het zelf mogen vervangen in vele praktijken en de passie voor het werken binnen de zorg is het voor ASPD makkelijker om een goede keuze voor de praktijk te maken.

Nieuws

 • Nieuws

  Nieuwe data's opleiding preventieassistent(e) voorjaar 2018 Dag 1: Intaketoets vrijdag 15 december 2017 ingangstoets Dag 2: Vrijdag 12 januari 2018

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

ASPD

Assistentie Service Per Direct

Hellebroekerweg 43
6363AB - Wijnandsrade
Nederland

Tel:  +31 45 524 82 30
Fax:  +31 45 524 82 31

Email
Algemeen: info@aspd.nl
Urenregistratie: uren@aspd.nl