Cursus huisartsenpraktijk

Telefonische Triage Herhaling

 

 

De telefonische triage is het meest hachelijke onderdeel van de hulpverlening in de huisartsenzorg, zo is de opvatting onder vele experts. Een verkeerde inschatting kan ernstige gevolgen hebben voor zowel de hulpvrager als ook de hulpverlener. Waar het bij het overgrote deel van de hulpvragen in de huisartsenzorg gaat om onschuldige medische problemen, komt het er bij een relatief kleine groep werkelijk op aan. Deze categorie moet scherp worden herkend.

Dit blijkt nog lastiger in situaties waarin alarmerende klachten van (bescheiden) bellers verdwijnen in de grote groep minder urgente maar bezorgde en aandringende bellers.  

Deze herhalingstraining (één dagdeel), welke u wordt aangeboden, staat geheel in het teken van het toepassen van de NHG-TriageWijzer tijdens de telefonische triage. 

Door middel van een bepaalde gesprekstechniek en methodiek van telefonische triage leert u effectief te communiceren en de medische urgentie van een hulpvraag te bepalen volgens de Nederlandse Triage Standaard (NTS).

Telefonische triage wordt zo een veilige en effectieve methode om de urgentie van de hulpvrager te bepalen. De trainingen worden verzorgd met gebruikmaking van de NHG-TriageWijzer zoals die in uw organisatie wordt gebruikt. 

Uiteraard wordt voor de inwendige mens zorg gedragen.

 

Bianca Sogelée-Petit

Scholingscoördinator

 

 

Datum en Tijdstip

Nader te bepalen

 

Kosten

€ 150,- per deelnemer, vrijgesteld van BTW 

 

Locatie

ASPD, Hellebroekerweg 43 6363 AB Wijnandsrade

 

Docent

Pieter Jochems, Latona 

 

Doelgroep

Doktersassistenten die in het bezit zijn van:

1.       De cursus triage in de dagpraktijk 

2.       Of elders aantoonbaar gevolgde trainingen op het gebied van telefonische triage

 U dient zelf de NHG-Triagewijzer mee te nemen!

 

 

INSCHRIJVEN

 


Persoons gegevens


Bedrijfsgegevens


Ik ga akoord met

 

 

 -

 

 

Over ASPD

ASPD brengt mensen binnen de zorg bij elkaar. Wij willen een partner zijn voor organisaties in de eerstelijnszorg om een oplossing te bieden voor hun (tijdelijke) personeelsbehoefte. Door de jarenlange ervaring en mede door het zelf mogen vervangen in vele praktijken en de passie voor het werken binnen de zorg is het voor ASPD makkelijker om een goede keuze voor de praktijk te maken.

Nieuws

 • Nieuws

  Nieuwe data's opleiding preventieassistent(e) voorjaar 2018 Dag 1: Intaketoets vrijdag 15 december 2017 ingangstoets Dag 2: Vrijdag 12 januari 2018

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

ASPD

Assistentie Service Per Direct

Hellebroekerweg 43
6363AB - Wijnandsrade
Nederland

Tel:  +31 45 524 82 30
Fax:  +31 45 524 82 31

Email
Algemeen: info@aspd.nl
Urenregistratie: uren@aspd.nl