Nieuws

Nieuws

Opleiding preventie

Nieuwe data's najaar 2019

 

Intaketoets vrijdag 30 augustus 2019
Dag 2: Vrijdag 13 september
Dag 3: Zaterdag 14 september
Dag 4: Vrijdag 11 oktober
Dag 5: Zaterdag 12 oktober
Dag 6: Vrijdag 15 november
Dag 7: Zaterdag 16 november
Dag 8: Vrijdag 13 december
Dag 9: Zaterdag 14 december
Dag 10: Zaterdag 11 januari 2020
Dag 11: Zaterdag 25 januari  2020 Examen

 

 

Het Team van ASPD wenst allen een spetterend en gezond nieuw jaar! Veel geluk in grote en kleine dingen,
maar bovenal gelukkig met elkaar!

 

Overname tandartspraktijk wederom succesvol begeleid door ASPD!
Heeft u interesse in een overname van een tandartsenpraktijk,
neem dan contact op met Claar Kurvers via 045-5248230.


Voorjaar 2019

Nieuwe data's voor de cursus sealen, supragingivaal ultrasoon reinigen, update preventieassistente en röntgen staan vermeld op de website!

Nieuwe data's voorjaar 2019 opleiding preventieassistente!

De cursusdagen zijn als volgt:
Intaketoets vrijdag 1 februari 2019
Dag 2: Vrijdag 15 februari
Dag 3: Zaterdag 16 februari
Dag 4: Vrijdag 15 maart
Dag 5: Zaterdag 16 maart
Dag 6: Vrijdag 12 april
Dag 7: Zaterdag 13 april
Dag 8: Vrijdag 10 mei
Dag 9: Zaterdag 11 mei
Dag 10: Zaterdag 1 juni
Dag 11: Zaterdag 22 juni 2019 Examen

 

Privacy Statement

In dit privacy statement staat beschreven hoe ASPD BV omgaat met uw persoonsgegevens. Door ASPD BV worden persoonsgegevens verwerkt. ASPD  vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Persoonsgegevens (en na 25 mei 2018 de AVG) stelt. ASPD is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

VERWERKING VAN JE GEGEVENS

Door gebruik te maken van verschillende formulieren op de website van ASPD laat u bepaalde gegevens bij ASPD achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn, zoals uw NAW gegevens  en e-mailadres. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij kunnen dit alleen doen als er ondubbelzinnige toestemming van de betrokkene is gegeven. Daarom vragen wij om toestemming bij elk invulformulier. Als u een formulier invult, of ons een e-mail of brief stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail of brief nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan met een maximum van 3 jaar. De gegevens worden alleen binnen de EU verwerkt.

WAT DOEN WE VERDER MET JE GEGEVENS

Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website.
Om een relatie met u aan te kunnen gaan.
Als u interesse in ons  toont, wilt solliciteren via ASPD of klant wilt worden bij ASPD, hebben wij van u persoonsgegevens nodig. Zo moeten wij bijvoorbeeld kunnen beoordelen of wij u als klant kunnen accepteren en of wij u op de beste manier kunnen helpen.
Om de relatie met u te onderhouden en opdrachten uit te voeren. 
Als u klant bij ons bent willen wij u uiteraard goed van dienst zijn. Hiervoor verwerken wij persoonsgegevens. Wij gebruiken gegevens om contact met u te onderhouden.  Dit doen wij onder meer voor kwaliteitsbewaking of in het kader van bewijsvoering.

 

VOOR PROMOTIE-EN MARKETINGDOELEINDEN

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor promotie- en/of marketingdoeleinden. Bijvoorbeeld om u te informeren over een nieuw product dat mogelijk interessant voor u is. Of om beter op uw wensen in te kunnen spelen.
Voor onze bedrijfsvoering
Als dienstverlener vinden wij het belangrijk en is het noodzakelijk dat wij een goed overzicht hebben van onze klantrelaties. Om dit overzicht te krijgen, verwerken wij persoonsgegevens.

VOOR ARCHIEFDOELEINDEN

Wij verzamelen niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk in het kader van de bovengenoemde doeleinden. Als wij de gegevens niet bewaren voor die doeleinden kunnen wij de gegevens toch nog bewaren voor archiefdoeleinden. Dat wil zeggen dat zij alleen nog maar bij juridische procedures of voor historische, statistische of wetenschappelijke doeleinden worden gebruikt.

VOOR DE OPTIMALISATIE VAN ONZE DIENSTVERENING

Voor de meting van webstatistieken verzamelt ASPD BV  anonieme gegevens over het gebruik van deze website. Door analyse van de verzamelde gegevens kan de website worden verbeterd en kan de ASPD BV  haar dienstverlening verder optimaliseren. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld.

BIJZONDERE PERSOONSGEGEVENS


Bijzondere persoonsgegevens zijn gevoelige gegevens. Bijvoorbeeld over gezondheid, strafrechtelijk verleden, etnische gegevens of gegevens betreffende ras  ASPD BV verwerkt deze gegevens niet.
Wij verwerken alleen bijzondere persoonsgegevens als wij dat moeten op basis van de wet, met uw toestemming of als u ons dat vraagt. Vraagt u ons om bijzondere persoonsgegevens over u vast te leggen of maakt u deze gegevens zelf openbaar? Dan verwerken wij deze gegevens alleen als dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening.


VERSTREKKING AAN DERDEN

Uw gegevens worden door ASPD BV  verwerkt. Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan anderen verstrekt, tenzij u daar toestemming voor gegeven heeft of ASPD BV  hiertoe verplicht wordt door de wet.

BEVEILIGING

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens voor zover mogelijk te voorkomen. ASPD BV draagt, tezamen met subverwerkers, zorg voor een passende organisatorische en technische beveiliging van haar bestanden waarin uw persoonsgegevens worden opgeslagen. Op deze wijze stellen wij zeker dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor personen die daar uit hoofde van hun functie toe bevoegd zijn en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

INZAGE EN WIJZIGEN VAN UW GEGEVENS

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of het verwijderen van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Door een tekort aan tandarts en doktersassistente zijn wij dringend opzoek naar dames/heren die interesse hebben in de opleiding voor tandarts/doktersassistente. Je bent altijd verzekerd van een leuke baan!!

Mocht je interesse hebben, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek 045-5248230

Mbo-opleiding tandartsassistent

De KNMT vindt dat vanaf 1 september 2018 nieuw tot de arbeidsmarkt toetredende tandartsassistenten in het bezit zouden moeten zijn van een mbo-diploma Tandartsassistent.

3 keuzemogelijkheden voor werkgevers na 2018
Wilt u na 1 september 2018 nieuw assisterend personeel aantrekken? Dan kunt u kiezen voor:

1. een tandartsassistent met mbo-diploma Tandartsassistent;
2. een ongediplomeerde tandartsassistent uit de al werkende groep tandartsassistenten met een arbeidsovereenkomst daterend van vóór 1 september 2018;
3. een ongediplomeerde tandartsassistent die nieuw de arbeidsmarkt betreedt. In dat geval dient de assistent direct bij aanvang van het dienstverband in opleiding te gaan voor het mbo-diploma Tandartsassistent 

 
ASPD start vanaf 1 januari 2018 met de volgende varianten:
 1. BBL (Beroepsbegeleidende leerweg)
  De BBL-leerweg is een combinatie van werken (minimaal 60%) en leren, waarbij de leerling in dienst is van een bedrijf en tegelijkertijd een opleiding volgt. Om aan deze BBL-variant te kunnen deelnemen moet de student een dienstverband aangaan. De assistent kan dus (blijven) werken in de praktijk en gaat 1 dag of avond per week naar school.
 2. Verkorte opleiding tandartsassistent
  Voor ervaren tandartsassistenten zonder mbo-diploma Tandartsassistent is er de mogelijkheid om via een verkorte opleiding een mbo-diploma tandarstassistent te behalen. Deze opleiding wordt verzorgd door onder andere ASPD


  Voor meer informatie kan men contact opnemen met Claar Kurvers 045-5248230

 Te koop aangeboden en moderne tandartspraktijk te Noord Limburg.
Deze praktijk bestaat uit 3 behandelkamers en biedt ruimte voor een 4e behandelkamer.
Deze praktijk voldoet geheel aan de richtlijnen van de IGZ.
Voor meer informatie kan men contact opnemen met  Ron Kurvers via 045-5248230

Weer een groep enthousiaste tandartsassistentes het stralingscertificaat (rontgencertificaat) behaald.
Voor 2018 moeten allen in het bezit zijn van een rontgencertificaat De volgende datum voor de rontgencursus is 28 januari 2017. Kosten zijn 125.-p.p.
Men kan ook een offerte aanvragen voor een InCompany rontgencursus , dan hanteren wij speciale prijzen.
De docent is Wil JM van der Sanden DDS, PhD, Principal lecturer Radboud university medical center.

Over ASPD

ASPD brengt mensen binnen de zorg bij elkaar. Wij willen een partner zijn voor organisaties in de eerstelijnszorg om een oplossing te bieden voor hun (tijdelijke) personeelsbehoefte. Door de jarenlange ervaring en mede door het zelf mogen vervangen in vele praktijken en de passie voor het werken binnen de zorg is het voor ASPD makkelijker om een goede keuze voor de praktijk te maken.

Nieuws

 • Nieuws

  Nieuwe data's opleiding preventieassistent(e) voorjaar 2018 Dag 1: Intaketoets vrijdag 15 december 2017 ingangstoets Dag 2: Vrijdag 12 januari 2018

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

ASPD

Assistentie Service Per Direct

Hellebroekerweg 43
6363AB - Wijnandsrade
Nederland

Tel:  +31 45 524 82 30
Fax:  +31 45 524 82 31

Email
Algemeen: info@aspd.nl
Urenregistratie: uren@aspd.nl