Assistentie Service Per Direct

Wie zijn wij?

 

ASPD. Assistentie Service Per Direct. Personeelstekort door zwangerschapsverlof, ziekte of praktijkuitbreiding? Bij ASPD bent u aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring weet ASPD als geen ander een snelle en passende oplossing te vinden voor uw praktijk. Graag denken we met u mee over de oplossing die het beste bij uw praktijk past!

 

Waarom kiezen voor ASPD?

 

Jarenlange ervaring, het zelf assisteren in de praktijk en de passie voor het werken binnen de zorg is waar ASPD zich in onderscheidt. Onze dienstverlening brengt niet alleen mensen binnen de zorg bij elkaar, maar zorgt tegelijkertijd voor het juiste opleidingsklimaat. Jaarlijks behalen vele cursisten via ASPD het door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkende diploma van dokters- of tandartsassistente. Een prestatie waar we met recht trots op zijn!

 

Dat maar liefst 95 procent van de cursisten binnen zeer afzienbare tijd (of zoals u van ons kunt verwachten: per direct) een (vaste) baan heeft binnen zijn/haar werkgebied, laat zien dat ASPD staat voor kwaliteit. De betrouwbare naam die ASPD binnen de eerstelijnszorg heeft opgebouwd, zetten we graag samen met u voort! Of u nu praktijkmanager, dokters- of tandartsassistente of op zoek naar een nieuwe uitdaging bent: via ASPD komt u verder.

 

ASPD: met zorg voor werkgever en werknemer.

Wij conformeren ons aan

 

 

Over ASPD

ASPD brengt mensen binnen de zorg bij elkaar. Wij willen een partner zijn voor organisaties in de eerstelijnszorg om een oplossing te bieden voor hun (tijdelijke) personeelsbehoefte. Door de jarenlange ervaring en mede door het zelf mogen vervangen in vele praktijken en de passie voor het werken binnen de zorg is het voor ASPD makkelijker om een goede keuze voor de praktijk te maken.

Nieuws

 • Nieuws

  Nieuwe data's opleiding preventieassistent(e) voorjaar 2018 Dag 1: Intaketoets vrijdag 15 december 2017 ingangstoets Dag 2: Vrijdag 12 januari 2018

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

ASPD

Assistentie Service Per Direct

Hellebroekerweg 43
6363AB - Wijnandsrade
Nederland

Tel:  +31 45 524 82 30
Fax:  +31 45 524 82 31

Email
Algemeen: info@aspd.nl
Urenregistratie: uren@aspd.nl