BEMIDDELING

 

Praktijk verkopen
Een goede voorbereiding is het halve werk!
Overweegt u te stoppen met uw praktijk? Dan komt er veel op u af: emotioneel, juridisch, fiscaal en financieel. Door op tijd te beginnen met de voorbereiding zorgt u ervoor dat u goed voorbereid bent en zorgt u ervoor dat uw patiënten ook na uw vertrek een tandarts hebben.


Wat neemt u over?
Breng goed in kaart wat u overneemt en wat niet. Zaken waar u aan moet denken: onroerend goed, praktijkinventaris, medewerkers, verzekeringen, dossiers en het contract met de zorgverzekeraar.


Meer weten?
Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven voor bemiddeling bij het kopen of verkopen van een tandartspraktijk? We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend  gesprek.

 

Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod in de zorg. Of het nu gaat om vast of tijdelijk werk! u kunt bij ons terecht!
ASPD uw partner op de arbeidsmarkt!


Wij onderscheiden ons van andere bemiddelaars door onze persoonlijke benadering en kennis van de huisartspraktijk, tandheelkundigepraktijk en apotheek. Ons telefoonnummer is altijd in geval van spoed in de avond of het weekend bereikbaar, mocht het nodig zijn dan zoeken wij altijd met u mee.

Bij detachering is een werknemer tijdelijk elders werkzaam. Voor werkgevers heeft dit als voordeel dat zij snel over deskundig personeel kunnen beschikken
Minder risico's: Het detacheringsbureau geldt meestal als de werkgever. Daardoor loop je minder risico's, waaronder het risico op loondoorbetaling bij ziekte. Ook heb je meer flexibiliteit, omdat de gedetacheerde niet bij jou in dienst is. Meestal spreek je in de detacheringsovereenkomst overigens wel een proefperiode af en kan daarna een opzegtermijn gelden.


Redenen voor detachering
De meest voorkomende redenen van ondernemers om mensen te detacheren zijn:


•    Ziektevervanging
•    Speciale projecten
•    Zwangerschapsverlof
•    Een verlengde proeftijd
•    Extra ondersteuning tijdens drukte


Ons telefoonnummer is altijd in geval van spoed in de avond of het weekend bereikbaar, mocht het nodig zijn dan zoeken wij altijd met u mee.

 

ASPD wordt steeds vaker geconfronteerd met vraagstukken die direct of indirect te maken hebben met het management binnen dokters- en tandartspraktijken. Praktijkbeëindiging, opvolging of praktijkovername: de hierbij behorende personele- en administratieve vraagstukken kunnen in het oog van een praktijkmanager soms moeilijk of zelfs onoplosbaar lijken. ASPD helpt u, al dan niet met behulp van betrouwbare partners, graag met het vinden van de juiste oplossing. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat met een nuchtere kijk en eventuele hulp van buitenaf problemen vaak sneller op te lossen zijn dan u denkt. Kan uw praktijk onze ondersteuning goed gebruiken? ASPD staat voor u klaar!

Over ASPD

ASPD brengt mensen binnen de zorg bij elkaar. Wij willen een partner zijn voor organisaties in de eerstelijnszorg om een oplossing te bieden voor hun (tijdelijke) personeelsbehoefte. Door de jarenlange ervaring en mede door het zelf mogen vervangen in vele praktijken en de passie voor het werken binnen de zorg is het voor ASPD makkelijker om een goede keuze voor de praktijk te maken.

Nieuws

 • Nieuws

  Nieuwe data's opleiding preventieassistent(e) voorjaar 2018 Dag 1: Intaketoets vrijdag 15 december 2017 ingangstoets Dag 2: Vrijdag 12 januari 2018

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

ASPD

Assistentie Service Per Direct

Hellebroekerweg 43
6363AB - Wijnandsrade
Nederland

Tel:  +31 45 524 82 30
Fax:  +31 45 524 82 31

Email
Algemeen: info@aspd.nl
Urenregistratie: uren@aspd.nl